Denizli Belediyespor'dan Altyapı Atağı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Denizli Belediyespor altyapısını sağlam temellere oturtmak için sadece sporcular ile değil ailelerin de katılımı ile takım ruhu yakalamayı hedefliyor.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta zirveyi zorlayan Denizli Belediyespor'un gelecekteki kadrosunu oluşturacak olan futbol altyapısındaki sporcular ile ailelerinin katıldığı toplantıların ikincisi kulüp binasında yapıldı. Denizli Belediyespor Başkan Yardımcısı Bekir Balım ile Altyapı Teknik Sorumlusu Aliksan Urcanlı'nın katıldığı toplantılara, futbol altyapısındaki antrenörler de destek verdi.
Denizli Belediyespor Başkan Yardımcısı Bekir Balım sporcular ve ailelerine yaptığı konuşmada altyapının çok önemli olduğunu belirterek, "Denizli Belediyespor olarak, altyapıda köklü değişim yaşıyoruz. Dişlilerin çarkları yağlandı ve yeni yeni dönmeye başlıyor. Bu çocuklar bizim. Bu sezon sadece U-18 ligine katıldık. Gelecek sezondan itibaren sadece yerel ligler değil TFF'nin Akademi liglerine de katılacağız. Çocuklarınız emin ellerde. Hiç kuşkunuz olmasın. Onların her şeyiyle ilgileneceğiz. Biz gençlere
güveniyoruz. Yapacak olduklarımız sözde kalmayacak. Takım ruhu yaratacağız. Bu takın ruhunda ailelerde olacak. Ben yok biz varız" dedi.