Ali Özsoy: 'Mağlubiyet Dünyanın Sonu Değil'

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, Diyarbakırspor maçında alınan mağlubiyetin dünyanın sonu olmadığını söyledi.

Bank Asya 1. Lig 13. haftada kendi sahasında Diyarbakırspor'a 1-0 mağlup olan ve namağlup ünvanını kaybeden Denizlispor'da moraller bozulurken, kulüp başkanı Mehmet Özsoy, mağlubiyetin her şeyin sonu olmadığını söyledi. Diyarbakırspor mağlubiyeti sonrası yazılı bir açıklama yapan Mehmet Özsoy, "Denizlispor kulübü olarak taraftarımıza her maçı kazanmak garantisi vermiş değiliz. Böyle bir iddia içinde de olmadık. Tüm takımların olduğu gibi Denizlispor'un da kaybettiği maçlar olacaktır. Diyarbakırspor maçı
da bunlardan biridir. Bu sonuç istemediğimiz ve beklemediğimiz bir sonuç. Her ne kadar bir yenilgi alınmış olsa bile Denizlispor'un Bank Asya 1. Ligi'nde liderliğini sürdürüyor" dedi.
Bu yenilginin herkes için hatalarını görme ve bunları düzeltme şansı olduğunu belirten Özsoy, "Kupada iddiamız devam ediyor ve ligde lider olarak şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu göstermiş bulunuyoruz. Diyarbakırspor maçında üstün oynayan, oyunu kontrol eden ve daha çok pozisyon bulan takım bizdik. Böyle zamanlarda teknik heyet ve futbolcu arkadaşlara sahip çıkmamız lazım. Taraftarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Çok istediğimiz galibiyeti hediye edemediğimiz için üzgünüz. Bu
dakikadan sonra Diyarbakırspor maçı bizim için geride kalmış, tüm camia olarak Karşıyaka maçına odaklanmış durumdayız" şeklinde konuştu.
Karşıyaka maçını kazanarak yola devam edeceklerini söyleyen Mehmet Özsoy, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Denizlispor, Bank Asya 1. Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda hedefleri olan bir kulüptür. Bu hedeflere de ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Yeşil siyahlı renklere gönül veren taraftarlarımız bize inananıp destek olsunlar yeter. Tüm Denizli halkının desteğini arkamızda görmek istiyoruz. Denizlispor Kulübü, hedeflediği şampiyonluğa sizen sonunda ulaşacaktır."