Güngören Belediyespor Evinde Mağlup

Bank Asya 1. Lig'in 13. haftasında Güngören Belediyespor kendi evinde Adanaspor'a 3-0 yenildi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Güngören Belediyespor Teknik Direktörü Metin Altınay, karşılaşmaya iyi başlamadıklarını belirterek, "Maçın başında bir gol yedik ve moralimizi bozdu. Ama daha sonra kendimizi toparladık ve oyuna ortak olduk. Oyunun büyük bölümünde Adanaspor'dan daha iyiydik. Futbolcu arkadaşlarım gol atmak için ellerinden geleni yaptılar. Ama bir türlü başarılı alamadılar. Bundan sonraki maçlara bakacağız" dedi.
Adanaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, zorlu bir karşılaşma olacağını bildiklerini belirterek, "Fikstür olarak da bu maçın zorlu geçeceği belli idi. Karşılaşmada erken bir gol attık. Daha sonra Güngören Belediyespor 75 dakika bir baskı kurdu. Bizde kontra ataklarda iyi organize olduk ve golleri bulduk" diye konuştu.
İlk yarıda kalan 4 maçı da kazanmak istediklerini belirten Özdemir, "İlk yarıdaki hedefimiz ilk 6'nın içine girmek istiyoruz. İkinci yarıda biraz daha zorlu geçecek maçlar bunun için hazırlanmalıyız. Adanaspor'un her zaman ki hedefi süper lig'dir. Bizde bunun için çalışacağız" şeklinde konuştu.
Adanaspor Futbolcusu Mahmut Karabulut ise Güngören Belediyespor karşısında iyi mücadele ettiklerini ve galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini söyledi.