Gaziantepspor, Mp Antalyaspor'u Deplasmanda Mağlup Etti

Spor Toto Süper Ligi'nin 13. haftasında Gaziantepspor, Medical Park Antalyaspor'u, deplasmanda 1-0 yendi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, oyuncularını tebrik ederek, "Futbolda bazen iki kere iki dört etmiyor. Oyuncular müthiş mücadele, kazama arzusu, futbol adına her şeyi yaptılar. Ama sadece topu kaleye sokamadılar. Çok net 6-7 pozisyonumuz var. Çok yüksek topa oynama oranı ile oynadık. Rakibin ilk atağı gol oldu. 32. dakikadan sonra yarı sahayı geçemedi. Gaziantepspor, bu ligin iyi takımı. İkinci yarıda tek kale yine pozisyonlar.
Gaziantepspor'da kaleci başarılı gece geçirdi. Çok istememize rağmen galibiyeti elde edemedik. Çok takılmayacağız. Önümüzde ilk yarı bitimine 4 lig maçı var. Aynı ciddiyetle oynayacağız. Gaziantepspor maçı bizim için geride kaldı. Beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Rakibin de beklemediği bir galibiyet oldu" dedi.
Antalyaspor kaptanı Ömer Çatkıç, bugünkü maçta tek düşüncelerinin kazanmak olduğunu ve en azından bir gol bulmaları gerektiğini belirterek, "Üstün oynayan taraf bizdik. Fakat biz en azından 1 gol atabilirdik. Bunu başaramadık. Gaziantepspor puan almasını başardı. Altımızdaki takımdı ve şuna üzerimize çıktı. Futbol adına her şeyi yaptık ama bir tek gol atamadık" diye konuştu.
Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise skorun iyi olmasına rağmen oynadıkları oyunun kötü olduğunu kaydederek, "Maçta net pozisyonları bulan taraf Gaziantepspor, oyun olarak iyi olan Antalyaspor'du. Bazı maçları da böyle kazanmak gerekiyor. Sergilediğimiz oyundan memnun değiliz. Antalyaspor güçlü bir takım. Yenmek kolay değil. Kalan maçlarda Antalyaspor'a başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Gaziantepsporlu futbolcu Emre Güngör, Medical Park Antalyaspor gibi güçlü bir ekipten deplasmandan alınan 3 puanın kendileri için çok önemli olduğunu söylerken, Yalçın Ayhan, Antalyaspor'un evinde aldığı iki yenilginin de takımlarından almasının mutluluk verici olduğunu belirtti.