Bursaspor Şampiyonluk Yarışından Kopmuyor

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Koç, 2-0'lık Manisaspor galibiyetini taraftara bayram hediyesi olarak armağan ettiklerini belirterek, "Liderlikten ve şampiyonluk yarışından kopmayacağız" dedi.

Manisaspor maçının Bursaspor açısından önemli olduğunu hatırlatan Koç, "Taraftarımıza bayram hediyesi oldu. Trabzon galibiyetinden sonra biraz moralimiz bozulmuştu. Fakat Manisaspor maçını 2-0 kazanarak her zaman lider takım olduğumuzu gösterdik. Bursaspor'un hedefi gene şampiyonluk. Liderlikten ve şampiyonluk yarışından kopmayacağız" diye konuştu.

"İSMAİL ÇOK BAŞARILI BİR FUTBOLCU"
Bursaspor'un alt yapısından yetişerek A takımda kendine yer bulan İsmail Haktan Odabaşı'ndan da övgüyle bahseden İrfan Koç, "İsmail çok başarılı bir futbolcumuz, geleceği de çok başarılı olacaktır. İsmail birçok pozisyona giriyor ama gol atamadı. Bu yaştaki bir oyuncunun bu kadar pozisyona girmesi bizi sevindiriyor" şeklinde konuştu.

"HEDEFİMİZ İSPANYA'DAN PUANLA DÖNMEK"
Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda oynayacakları Valencia maçı için Salı günü İspanya'ya hareket edeceklerini belirten Koç, "Bizim hedefimiz oradan puanla dönmek. Şampiyonlar Ligi'nde başarı gösteremedik ama tecrübe kazandık. Önümüzdeki sene Şampiyonlar Ligi'nde inşallah daha çok başarı elde edeceğiz" şeklinde konuştu.