Akhisar Belediyespor-kartalspor Maçının Ardından

Bank Asya 1. Lig'in 13. haftasında Kartalspor'u ağırlayan Akhisar Belediyespor'da kendi sahasında alınan üst üste üçüncü galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Zor bir ligde mücadele verdiklerini belirten Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Atilla Özcan galibiyete sevindiklerini ancak defans oyuncusu Serkan'ın sakatlanması ve uzun süre sahalardan uzak kalmasından dolayı bu mutluluğu yaşamadıklarını belirtti. Özcan, "Kartalspor çok dirençli bir takım, ilk yarı bizden daha iyi oynadılar. İkinci yarı bizim de değişikliklerin de etkisi ile oyunu karşı takımın sahasına yıkmayı başardık. Golü aradık ve sonunda bulduk, bir çok pozisyonumuz da oldu ancak 1-0 da olsa
sonuç sevindirici. Oyunda sakatlanan defans oyuncusu Serkan'ın da üst adalesinde yırtılma meydana geldi, uzun süre sahalardan uzak kalacak gibi görünüyor" dedi.
Akhisar'ın çok istekli oynadığını ve pozisyon üretmede çok sıkıntı yaşadıklarını belirten Kartalspor Teknik Direktörü Ergün Penbe rakipleri kadar mücadele etmediklerini kaydetti. Penbe, "Akhisar'ı tebrik ediyorum, onlar bugün daha çok istediler ve daha çok mücadele ettiler. Ancak oyunun genelinde top bizdeydi, pas yaptık, oyunun yönü bizdeydi ama bugün pozisyon üretmede biraz sıkıntı yaşadık. Bize yakışmayacak bir hatadan bir gol yedik. Geçen haftaki Çaykur Rize mağlubiyetini Akhisar'da telafi etmek
istedik ama olmadı. Akhisar'ı gerçekten tebrik ediyorum, disiplinli bir takım olmasına rağmen, imkanları doğrultusunda çok iyi mücadele ettiler ve çoğu oyuncusu bugün sahada basmadık yer bırakmadı. Bugün artık ligde ne kadar iyi bir takım olursanız olun rakibiniz kadar mücadele etmezseniz maçı kazanamıyorsunuz. Takımızda santrafor eksikliği var, bunun yanında futbol şansımız da hiç yanımız da değil" dedi.