Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da hafta sonu oynanacak olan Pazarspor maçı hazırlıkları sürüyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor bu hafta kendi sahasında oynayacağı Pazarspor maçından mutlak 3 puan hedefliyor. Sarı-kırmızılı takımın basın sözcüsü Ekrem Yeşil, sahalarında oynayacakları maçın kendileri açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Kazanmamız gerekiyor. Başka hiç bir şey düşünmüyoruz. Hafta boyunca takımımız iyi bir hazırlık yaptı. Futbolcular her yönleriyle hazır. Futbolcularımızla görüştük. Durumun bilincinde olmaları gerektiğini söyledik. Bir sürprizle karşılaşmaktan uzak durmamızı
izah ettik. Sahamızda oynuyoruz bu avantajımızı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak puan kaybına kesinlikle tahammülümüz yok" dedi.
Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak ise, futbolcularına güvendiğini dile getirerek, "Durumlarını çok iyi görüyorum. Bana galibiyet sözü verdiler. Onlara güveniyorum. Geç olsa bile alacağımız 3 puanı taraftarlarımıza hediye edeceğiz" diye konuştu.