Kırıkhanspor-siirtspor Maçında Olaylar Çıktı

Türkiye Spor Toto TFF 3

Türkiye Spor Toto TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Kırıkhanspor ile Siirtspor arasında İskenderun 5 Temmuz Stadı'nda oynanan karşılaşma sonrasında Siirtsporlu taraftarların Kırıkhanspor'un kalecisine saldırması sonucu olaylar çıktı.
Kırıhanspor, konuk ettiği Siirtspor'u ikinci yarıda attığı 2 gol ile geçti. Karşılaşmanın bitiminde Siirtsporlu taraftarların sahaya girerek Kırıkhanspor kalecisi Bekir'e saldırması ortalığı karıştırdı. Siirtsporlu bir taraftarın sahaya girerek kaleciye saldırmasına Kırıkhansporlu kulüp yöneticileri müdahale ettiler. Siirtsporlu taraftarların tribünlerdeki koltukları parçalayıp futbolcuların ve polislerin üzerine atmaları ortamı daha da gerdi. Özel güvenlik görevlileri ve çevik kuvvet polisin müdahale
ettiği olaylar güçlükle yatıştırıldı. Siirtsporlu futbolcu ve kulüp yöneticileri de kendi taraftarlarını sakinleştirmeye çalıştılar.
Polis, Kırıkhansporlu taraftarları sahadan çıkardıktan sonra Siirtsporlu futbolcu ve taraftarları geniş güvenlik önlemleri altında stattan çıkardı. Bir Siirtsporlu taraftar olaylar sırasında yaralandı. Ambulansla hastaneye götürülmek istenen yaralı, stat kapısının kapatılması nedeniyle güçlükle stattan çıkartılabildi. Bir taraftarın yaralandığı olaylarla ilgili TFF ve İskenderun polisi araştırma başlattı.