Kayserispor Cangele'nin sözleşmesini 2014'e kadar uzattı

Kayserispor Franco Dario Cangele'nin sözleşmesini 2014 yılına kadar resmen uzattı.

Kayserispor, Galatasaray maçı öncesi bir açıklama yaparak, Fenerbahçe maçında sakatlıktan sonra dizinden ameliyat olan ve halen tedavisini ülkesinde sürdüren Arjantinli yıldız oyuncusu Franco Dario Cangele'nin sözleşmesini 2014 yılına kadar resmen uzattı.

Sarı kırmızılı kulübün, Fenerbahçe'yi 2-0 yendiği karşılaşmanın ardından sağ diz çapraz bağları kopan Cangele, 28 Eylül'de Kayseri'de başarılı bir ameliyat geçirdi. Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde Prof. Dr. Sinan Karaoğlu tarafından ameliyat edilen Cangele'nin en az 6 ay sahalardan uzak kalabileceği bildirildi. Arjantinli golcü, Kayseri'deki iki haftalık tedavisinin ardından, rehabilitasyon çalışması için ülkesine döndü. 2 yıl önce de Bursa'da Gençlerbirliği ile oynanan Türkiye Kupası final maçında sol diz çapraz bağları kopması nedeniyle ameliyat olan Cangele daha sonra sahalara dönmüştü. Galatasaray maçı öncesi sarı kırmızılı külüpten yapılan açıklamada Cangele'nin mukavelesinin 2014 yılına kadar uzatıldığına değinilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma Arjantin'e giderek sözleşmesi 31 Mayıs 2012 tarihinde biten profesyonel futbolcumuz Franco Dario Cangele'nin kontratını karşılıklı anlaşarak 31 Mayıs 2014 tarihine kadar uzatmıştır. Görüşmelerinin sonucunda her iki tarafta memnun ayrıldı. Cangele tedevasinin olumlu şekilde devam ettiğini ve en kısa zamanda Kayserisporumuza dönmek istediğini Genel Menajerimize bildirmiştir. Saygılarımızla kamuoyuna duyurulur"