Cesc Fabregas Tottenham maçı öncesi temkinli konuştu

Arsenal-Tottenham maçı öncesi temkinli açıklamalar yapan Arsenal Kaptanı Cesc Fabregas, Tottenham'a karşı dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

Ligde iyi bir başlangıç yapan Arsenal, Şampiyonlar Ligi’ne öncelik veren Tottenham ile karşılaşacak. Londra derbisi öncesi temkinli açıklamalar yapan Arsenal Kaptanı Cesc Fabregas, Tottenham’ın dikkat edilmesi gereken bir rakip olduğunu belirtti.

İç sahada daha iyi performans sergilemeleri gerektiğini belirten İspanyol oyuncu, “En kısa sürede iç sahadaki performansımızı yükseltmemiz gerekiyor. Ligde önemli başarılar elde etmek için evinizde puan kaybına izin vermemelisiniz. Şampiyonlar Ligi’ndeki başarılı futbolumuzu lige aktarmamız lazım” dedi.

Emirates Stadı’nda son oynanan maçta Arsenal 3-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Bu tip maçların hafızalarda sürekli yer ettiğini belirten Fabregas, “Kariyerinizi tamamladığınız zaman bu tip maçlardaki iyi sonuçları hatırlarsınız. Tottenham maçında etkili bir performans sergilemek ve gol atmak istiyorum” diye konuştu.