Arsenal ile Tottenham Londra derbisinde karşılaşıyor

Premier Lig'in 14.Haftasında Londra derbisinde Arsenal sahasında Tottenham'ı konuk ediyor.

İngiltere Premier Lig'in 14.Haftasında Londra derbisi nefesleri kesecek. Londra ekiplerinden Arsenal bugün saat 14.45'te sahasında Tottenham'ı konuk edecek. Arsenal-Tottenham maçı Spormax ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ARSENAL CEPHESİ


Arsene Wenger'in öğrencileri bu sezon gösterdikleri performansla şampiyonluğun hayal olmadığını düşündürdüler. Manchester ekiplerinin üzerinde yer alan Arsenal, bu maçta da kendi seyircisi önünde kalitesini ispatlamak isteyecektir. Tottenham'a karşı iç sahada çıktığı son 11 maçın dokuzunu kazanan Arsenal, rakibine 18 maçtır kendi sahasında mağlup olmuyor.

Genç stoper Laurent Koscielny'nin iki maçlık cezası sona erdi. Jack Wilshere ve Robin van Persie'nin ise tamamen fit olmasalar da oynabilecek durumda oldukları biliniyor. Almunia, Diaby, Ramsey ve Vermaelen'in sakatlıkları devam etmesi nedeniyle Tottenham karşısında forma giymeleri beklenmiyor.

TOTTENHAM CEPHESİ


Geçtiğimiz sezon ligi dördüncü sırada bitirerek büyük sükse yapan Tottenham, başarılarına bu sezon da devam etmenin peşinde. Şampiyonlar Ligi'nde alınan Inter galibiyeti takıma olan güveni artırdı ve taraftarlar Arsenal karşısında umutsuz değiller. Rafael van der Vaart ve Gareth Bale'in yükselen performansları konuk ekibe talihsizliğini kırma konusunda büyük bir avantaj sağlıyor.

Bileğinden yaşadığı sakatlıktan kurtulan Jermain Defoe'nin maç kadrosuna alınması bekleniyor. Aaron Lennon'un durumu ise maç saatinde belli olacak. Huddlestone, Dawson, Keane, dos Santos, King, Woodgate ve O'Hara ise sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek isimler.

TAKIMLARIN KADROLARI

ARSENAL
Fabiansk
Sagna
Koscielny
Squillaci
Clichy
Nasri
Song
Denilson
Walcott
Fabregas
Chamakh

TOTTENHAM
Gomes
Hutton
Gallas
Kaboul
Assou-Ekotto
Jenas
Van der Vaart
Modric
Bale
Pavlyuchenko
Crouch