Trabzonsporlu Futbolcular Resim Sergisinde

Spor Toto Süper Lig'de dün deplasmanda Konyaspor'u 2-1 yenerek galibiyeti serisini sürdüren Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş ile Bordo-mavili oyuncular, Serkan Balcı'nın eşi Berfin Balcı'nın "Yaşanmış Duygular" temalı resim sergisinin açılışına katıldılar

Spor Toto Süper Lig'de dün deplasmanda Konyaspor'u 2-1 yenerek galibiyeti serisini sürdüren Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş ile Bordo-mavili oyuncular, Serkan Balcı'nın eşi Berfin Balcı'nın "Yaşanmış Duygular" temalı resim sergisinin açılışına katıldılar. Galatasaray maçı öncesi sergide en çok ilgiyi ise aslan figürünün yer aldığı tablo çekti.
Berfin Balcı'nın Forum Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde yağlıboya tablolarının sergilendiği resim sergisinin açılışını Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Genel Sekreter Hasan Yener, Futbol Koordinatörü Özkan Sümer, Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız birlikte yaptılar.
Serkan'ın eşi Berfin Balcı, çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Bu sergi ilk resim sergim. Ne zamandır topluyordum. Serkan, bana bu konuda çok destek oldu. Burada 4 yıllık bir emek var. Hepsi güncel hayattan esinlenerek yapılmış tablolar. 4 yılda yaptığım yağlıboya tablolarınI sizlerin beğenisine sunduk. İnşallah beğenilir. 6-7 ay sonra gözümden bir ameliyat olacağım. İnşallah bu ameliyattan sonra daha güzel resimler yaparım. Şimdilik gözümü dinlendiriyorum" dedi.
Bordo-mavili futbolcu Serkan Balcı ise Bergin'in gözü iyileştikten sonra daha güzel resimler yapacağını ifade ederek, "Benim için ilk ve değişik bir şey. Daha önce resme merakım yoktu. Eşimin sayesinde ben de merak sarmaya başladım. İnşallah herkes beğenir" şeklinde konuştu.
Sergiyi gezen teknik direktör Şenol Güneş ise Serkan Balcı'ya takıldı. "Serkan sahada iyi oynuyor ama hanımının yaptıkları daha iyi. Açılış var diye çok heyecanlandı. Bu maça da yansıdı ilk yarı biraz bocaladı ama ikinci yarı toparladı. Resimlerin güzelliği ve Serkan ile eşinin güzelliği etrafa ışık saçıyor" dedi.
Sergide hafta sonundaki Galatasaray maçı öncesi en çok ilgiyi aslan figürünün yer aldığı tablo topladı. Basın mensupları, Bordo-mavili futbolcular ve teknik direktör Şenol Güneş hep birlikte fotoğraf çektirdiler.