Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Tekirova Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Antalya takımlarından Tekirova Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan sarı kırmızılı takım bu maçın hazırlıklarına başladı. Yeşiltepe Tesisleri'nde, teknik direktör Mehmet Kaplan yönetiminde hazırlıklarını sürdüre Malatyaspor'da sakatlığı devam eden Murat Avcu çalışmaya katılmadı.

KARTLAR CAN SIKIYOR
Öte yandan, Malatyaspor'da son haftalarda futbolcuların kırımızı kar görüp cezalı duruma düşmeleri yönetimi harekete geçirdi. Menemen Belediyespor karşılaşmasında kırımızı kart gören Mert, Talat ve Fethi'ye biner TL ceza veren yönetim, bu uygulamayı sezon sonuna kadar uygulama kararı aldı. Bu uygulamayla futbolcuların kırmızı kart görmelerini engellemek isteyen Malatyaspor Yönetimi, futbolculara da daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

MERT GÜNEŞ SÜRESİZ KADRO DIŞI
Malatyaspor Yönetimi, Menemen Belediyespor karşılaşması sonrası aldığı karar gereği takımın ileri uç oyuncusu Mert Güneş'i süresiz kadro dışı bıraktı. Yönetimin, Menemen Belediyespor karşılaşmasındaki hareket ve tutumları gereği genç futbolcuyu süresiz kadro dışı bırakma kararı aldığı kaydedildi. Mert'in alt
yapıyla antrenmanlarına devam edeceği bildirildi.

MALATYASPOR 4 OYUNCUSUNDAN YOKSUN
Tekirova Belediyespor ile Pazar günü 13.30'da Dr. Fehmi Öncel Stadyumu'nda karşılaşacak olan Malatyaspor'da süresiz kadro dışı bırakılan ve kart cezalısı olan Mert Güneş, kart cezalıları Talat, Fethi ve Güven takımdaki yerlerini alamayacak.
Kart cezaları sona eren Mustafa, Haken ve Uğur ise kadroda yer alacak.
(FD-EYB-EYB-S)