Pascal Nouma'nın İmza Gününde İzdiham

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma, imza günü için geldiği Kayseri'de yoğun ilgiyle karşılaştı.

Kayseripark AVM'de Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen Pascal Nouma'nın imza gününde izdiham yaşandı. Eski Beşiktaşlı futbolcu Pascal Nouma, sevenleri tarafından büyük ilgi gördü.
Pascal Nouma ile beraber imza günü için Kayseri'ye gelen sinema oyuncusu Haldun Soydan ve Özgür Özgülgül, 'En büyük Beşiktaş' diye slogan attı.
Beşiktaş'ın her zaman kalbinde olduğunun altını çizen ünlü futbolcu Nouma, "En büyük Beşiktaş'tır, Beşiktaş'ın sevgisi her zaman kalptedir" dedi.
Kayseri'de hiç maç izlemediğini söyleyen Nouma, "Kayseri'nin çok güzel stadı var. Kayseri'nin maçını izlemek isterim. Kayserispor'un Fenerbahçe ya da Galatasaray maçlarını izlemek isterim. Bu maçlarda Kayserspor'u desteklerim. Ama, Beşiktaş - Kayserispor maçını izlemek istemem çünkü, Kayserispor'u değil, Beşiktaş'ı
desteklerim" diye konuştu.
Sinema oyuncusu Haldun Soydan ise en büyük aşkın Beşiktaş aşkı olduğunu dile getirerek, "Alayına isyan, yaşasın Beşiktaş. Önce Beşiktaş gelir sonra Haldun Soydan gelir" dedi.
Konuşmaların ardından Pascal Nouma, sevenlerine imza dağıttı.