Kadınlar Aroma Voleybol 1. Ligi

Kadınlar Aroma Voleybol 1. Ligi'nin yeni takımı Dicle Üniversitesi Diyarbakırspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Vakıfbank Güneş Sigorta maçı hazırlıklarını tamamladı.

Hafta başından beri İstanbul'da hazırlıklarını sürdüren Dicle Üniversitesi Diyarbakırspor bugünkü son idmanı sonrasında maç saatine kadar kampa girdi.
Dicle Üniversitesi Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Suat Önen, yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını dilediğini belirterek, "Ligde ilk maçımızı oynayacağımız için heyecanlıyız. Bayan sporcularımız İstanbul'da iyi bir çalışma fırsatı ile birlikte yaptıkları özel maçlarda hazır vaziyete geldiler. Ligdeki hedefimiz güçlü takımlar arasında iyi bir yer bulmaktır. Bunun için büyük gayret göstereceğiz. Kadromuzdaki sporcularımız bizlere başarı sözü verdiler. Bizde onlardan hiç bir şey esirgemeyeceğiz" dedi.

Dicle Üniversitesinin Arjantinli oyuncusu Silvana, yeni takımındaki ortamın çok iyi olduğunu ifade ederek, "Yeni takımımda güzel bir ortam var. Arkadaşlarımla birlikte uyumumuz iyi. Buda bizi başarıya taşıyacak. 1.ligde kaliteli takımlar var. Bizim onlarla büyük mücadelemiz olacak. Ben ve arkadaşlarım birlik ve beraberlik içerisinde iyi ve başarılı maçlar çıkaracağız. Diyarbakır'da bir Arjantin'li olarak yabancılık çekmedim" şeklinde konuştu.