Fenerbahçe, Bucaspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 13

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Bucaspor ile kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00'de başlayan basına açık antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, oyuncuların 3'erli gruplar halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Hücum ve defans varyasyonları ile devam eden antrenman dar alanda yapılan taktik ağırlıklı maçla tamamlandı.
Emre Belözoğlu, Özer Hurmacı ile sol kalçası ve sol dirseğinde ezilme tespit edilen Mert Günok'un tedavisine tesislerde devam edilirken, Uruguay Milli Takımı'nda forma giyen Diego Lugano ise akşam saatlerinde İstanbul'da olacağı için antrenmana katılmadı.
Milli takımlardan dönen oyuncuların yanı sıra bir süredir sakatlığı nedeniyle antrenmanların tamamına katılamayan Selçuk Şahin de bugün takımla birlikte çalışmaların tamamına katılırken, yine bir süredir rahatsızlığı nedeniyle antrenmanlara katılamayan Cristian Baroni de takımla birlikte çalışmalara katıldı. Daniel Güiza ile Ertuğrul Taşkıran ise bireysel oyuncu antrenörü eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.
Sarı-lacivertli takım, Bucaspor maçının hazırlıklarını yarın saat 17.00'de yapılacak basına kapalı antrenmanla sürdürecek.