Beşiktaş'ta Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Beşiktaş Kulübünde, Kurban Bayramı dolayısıyla gelenekselleşen bayramlaşma töreni Akaretler'deki kulüp binasında yapıldı.

Törene, Beşiktaş İkinci Başkanı Metin Keçeli, kulüp derneği genel koordinatörü Levent Çifter, Divan Kurulu, Seçme ve Sicil Kurulu, Müze Kurulu, Denetleme Kurulu üyeleri katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan Divan Başkanlık Kurulu Üyesi Sedat Piroğlu, kulüp başkanı, antrenörler ve sporcuların katıldığı bayramlaşma törenlerinin özlemini duyduklarını belirterek, "Geçmişte kulüp başkanları, antrenörler, sporcular bayramlaşma törenine katılırlardı. Kaptanlar takımı toplayıp bayramlaşmaya getirirlerdi. Artık bu gibi davranışları göremiyoruz. Şimdi 'Nerede o eski bayramlar?' demeden edemiyoruz" dedi.
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Metin Keçeli ise törende bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, yönetim kurulu adına katılımcıların bayramlarını kutladığını dile getirdi.
Bayramlaşma töreninde Beşiktaş Futbol Takımı'nın 1950'li yıllardaki kaptanı Recep Adanır büyük ilgi gördü. "Ayakta konuşacak kadar dincim" diyerek kürsüye çıkan Adanır, "Gururluyum, çünkü Beşiktaşlıyım ve Beşiktaşlı Baba Recep olarak anılmak ban büyük gurur ve mutluluk veriyor" şeklinde konuştu.
Bayramlaşma töreninden sonra toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.