Barcelona ile Daniel Alves yol ayrımında

Barcelona ile sözleşmesini uzatma konusunda anlaşamayan Brezilyalı yıldız Daniel Alves için ayrılık çanları çalıyor...

İspanyol medyası, Barcelona yönetiminin sözleşmesini bir türlü yenilemeyen başarılı sağ bek oyuncusu Daniel Alves'i gözden çıkardığını yazdı.

AS'da yer alan haberde Daniel Alves ile Başkan Sandro Rosell'in geçtiğimiz günlerde bir araya geldikleri ve Brezilyalı yıldız futbolcunun istediği astronomik rakamın Rosell tarafından kabul görmediği belirtildi.

Bu gelişmenin üzerine harekete geçen Alves'in menajeri ise Manchester City yönetimi ile temasa geçerek yıldız futbolcuyu devre arası transfer döneminde renklerine bağlayabileceklerinin haberini verdi.

Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın ise yıldız futbolcunun performansından memnun olduğu, ancak yönetimin Alves'in istediği yıllık ücreti karşılayamacaklarını belirtmesinin İspanyol teknik adamın elini kolunu bağladığı belirtiliyor.

2012 yazında Katalan ekibiyle olan sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı yıldız futbolcu, Barcelona'ya 2008 yılında 32 milyon avroya mâl olmuştu. Bunu göz önünde bulunduran İspanyol devinin yöneticileri ise yıldız futbolcuyu değeri düşmeden en kısa sürede elden çıkarmak istiyor.