Kardemir D.ç. Karabükspor'da Sivas Mesaisi Başladı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor, Sivasspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Çamlık Tesisleri'nde bugün akşam Yücel İldiz nezaretinde Sivas hazırlıklarına başlayan Kırmızı-mavili takımda Emenike, Seriç, Tomiç, Tozo ve Bülent Ataman yer almadı.
Karabükspor Futbol Şube sorumlusu Metin Yılmaz, hafta sonu oynadıkları ve 2-1 mağlup oldukları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında galibiyeti hak edecek futbol oynamadıklarını söyledi. Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığımız maçta pekte iştah açıcı veya galibiyeti hak eden bir futbol oynamadıklarını ifade ederek, "Genel manada galibiyeti hak edecek futbol oynamadık. Son 5 dakikada bir hareketliliğimiz oldu. Biraz daha golü bulduktan sonra iyi mücadele sergiledik ama 90 dakikaya
baktığımız zaman Karabükspor'a yakışır bir futbol oynamadık. Önümüzde Sivas maçı var bu maçı da Cumartesi oynayacağımızdan takım ara vermeden çalışmalara başladı. Bayramın son günlerinde oynayacağımız Sivas maçından iyi bir skorla dönüp bayram tadında geçirmenin hesabını yapıyoruz" dedi.
Teknik direktör Yücel İldiz ise, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hem kendileri hem de rakipleri adına zorlu bir mücadele olduğunu belirterek, "Özellikle oyunun ilk yarısında oyun istediğimiz gibi gitti. Ancak ikinci yarı özellikle duran toplardan beklenen hamleleri yapamadığımızdan dolayı iki gol yedik. Özellikle yedeğimiz ikinci golden sonra biraz şuursuzca gittik. Bu bizim takım oyunumuzda yok. Ama onun dışında oyunun sonunda tekrar oyuna ortak olmasını bildik. Ama fırsatları değerlendiremedik.
Bizim açımızdan gidip gelen bir maç oldu. Daha farklı da mağlup olabilirdik ama puanda alabilirdik. Sonuçta çok güçlü bir ekiple oynadık. Önümüzde Sivas maçı var. Sivas maçı çok zor olacak. Özellikle son yıllarda Anadolu'nun lokomatif kulüplerinden biri olan Sivasspor zor günler yaşıyor. Onlarda sahalarında galip gelmek isteyecekledir. Bizimde ligde iyi bir konumuz ve gidişatımız var. Bunu muhafaza etmek istiyoruz. Her maçtan puan veya puanlar almak istiyoruz. Bu maçta bunlardan bir tanesi olacaktır.
Centilmenlik kurallı içersinde geçen bir maç olmasını istiyoruz" diye konuştu.