Fenerbahçe Bucaspor Maçı Hazırlıklarını Başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında kendi sahasında oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman düz koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Daha sonra oyuncular antrenmanı pas organizasyonları ve dar alanda çift kale maç ile tamamladı. Kaleciler Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran, Alptekin Teytey ve Erten Ersu kaleci antrenörü Murat Öztürk ile ayrı bir çalışma yaparken çift kale maç sırasında dönüşümlü olarak kalede görev aldılar.
Öte yandan Milli Takımlarda bulunan 9 oyuncu ve Beşiktaş ile yapılan A2 maçında görev alan Erbey, Berk Elitez, Gökay Iravul, Okan Alkan idmana katılmazken tedavi süreçleri devam eden Emre Belözoğlu ve Özer Hurmacı tesislerde çalıştı. Selçuk Şahin ve Daniel Güiza ise sahada Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan'la ayrı bir çalışma yaptı.
Sarı-lacivertli takım çalışmalarını 16 Kasım Salı günü (Yarın) saat 18.00'de basına açık olarak yapacağı idman ile sürdürecek.