Galatasaray Kötü Gidişe 'Dur' Diyemedi

Galatasaray, kendi sahasında Manisaspor'a 2-0 yenilerek kötü gidişe 'dur' diyemedi

Galatasaray, kendi sahasında Manisaspor'a 2-0 yenilerek kötü gidişe 'dur' diyemedi. Maçın son düdüğünün ardından Sarı-kırmızılı taraftarlar, futbolculara tepki gösterirken, yönetimi istifaya davet etti.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, bazı şeyleri değiştirmek zorunda olduklarını söyledi. Hagi, kritik ve hassas bir durumda olduklarını belirterek, "İlk devrede iyi oynayıp, golden sonra her şeyi kaybetmek doğru bir şey değil. İkinci devrede sadece zaman kaybettik. Ama bunun analizini yaparak gelecekte nasıl devam edeceğimize karar vereceğiz. Oyuncularım Galatasaray gibi bir takımda oynadığını anlamalı; sadece isim olarak değil.
Bu durumu soğukkanlılıkla analiz etmemiz lazım. Ben yapacağım şeyleri iyi biliyorum. Ben de analizimi yapacağım ama oyuncularım da ciddi şekilde analizlerini yapmalılar" dedi.
Taraftarların tepkisini de değerlendiren Gheorghe Hagi, "Tabii ki taraftarlar çok üzgün bunu anlayışla karşılıyorum. Yarından itibaren bazı şeyleri değiştirmemiz gerekiyor" diye konuştu.
Rumen teknik adam, takımda kiralık oyuncu istemediğini dile getirerek, şampiyonluğun ise zor olduğunu sözlerine ekledi.

KARAMAN: "HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK"
Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise Galatasaray karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "Geçen haftadan dolayı bakış açımız ve konsantrasyonumuz 3 puanı almak hedefimizde olan bir haftayı yaşadık. İlk yarının 30 dakikalık bölümünde sadece koştuk. Şanslı bir golle içeri girdik. İkinci yarı daha disiplinli ve sahaya daha iyi yayıldık. İkinci yarıya damga vurduk ve pozisyonlar yakaladık" dedi.
Galatasaray'dan teklif alıp almadığı yönündeki bir soru üzerine Karaman, "Ben futbol adamıyım. Galatasaray taraftarının kızgın olduğu, rakiplerinin de kaybettiği bir haftada kazanmaları gerektiği bir maçın ardından yorum yapmak bana düşmez" açıklamasında bulundu.
Manisasporlu futbolculardan Simpson, bir hafta boyunca bu karşılaşmaya hazırlandıklarını ve kazandıkları için mutlu olduğunu belirtirken, Murat Erdoğan da zorlu deplasmandan kontrollü bir oyun oynayarak güzel bir galibiyet aldıklarını ifade etti.