Bursaspor ile Trabzonspor'un zirve mücadelesi

Spor Toto Süper Ligi'nin 12.haftasında, Bursaspor sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Zirveyi yakından ilgilendiren bu zorlu mücadeleyi kazanan takım Spor Toto Süper Ligi'nde liderliğe yükselecek.

Bursaspor ile Trabzonspor bugün saat 16.00’da Bursa Atatürk Stadı’nda kozlarını paylaşacak.
Hakem Bülent Yıldırım’ın yöneteceği Bursaspor-Trabzonspor karşılaşması Lig Tv’den canlı olarak yayınlanacak. Spor Toto Süper Ligi’nin zirvesini yakından ilgilendiren bu zorlu karşılaşma adeta nefesleri kesecek.

BURSASPOR CEPHESİ


Geçtiğimiz sezon büyük bir sürprize imza atarak şampiyonluğa ulaşan Bursaspor, geçtiğimiz sezon gösterdiği başarıyı bu sezon da sürdürüyor. Bu sezon Spor Toto Süper Ligi’nde namağlup tek takım olan Bursaspor, başarılı bir grafik çizen Trabzonspor’u Bursa’da yenip geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı Medical Park Antalyaspor beraberliğiyle kaptırdığı zirve koltuğunu geri almak istiyor.

Hafta içi Türkiye Kupası'nda evinde Kırıkhanspor ile 1-1 berabere kalarak sürpriz bir sonuca imza atan Bursaspor'da Trabzon maçındaki en önemli eksik, geçtiğimiz haftasonu oynanan M.P. Antalyaspor maçında başından ciddi biçimde yaralanan ve ölümden dönen Ali Tandoğan... Yeşil beyazlı ekipte ayrıca Ivan Ergic'in de sakatlığı sürüyor.

TRABZONSPOR CEPHESİ


Spor Toto Süper Ligi’nde oynadığı son 5 karşılaşmadan galip ayrılan Trabzonspor, geçtiğimiz sezonun şampiyonunu deplasmanda devirerek liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde bu sezon başarılı bir grafik çizen, Fenerbahçe’yi ve Galatasaray’ı mağlup eden Trabzonspor, bugünkü karşılaşmadan da galip ayrılarak şampiyonluk yolundaki rakiplerine karşı bir avantaj elde etmek istiyor.

Trabzonspor'da, Galatasaray maçında sakatlanan Gustavo Colman ile sakatlıkları süren Glowacki ve Tayfun Bursa'ya giden kafilede yer almadı.

TAKIMLARIN KADROLARI


BURSASPOR

Ivankov
Vederson
İbrahim
Stepanov
Ömer Erdoğan
Hüseyin
Ozan
Volkan
Batalla
Turgay
İnsua

TRABZONSPOR

Onur
Serkan
Egemen
Giray
Cale
Engin
Selçuk
Ceyhun
Jaja
Burak
Umut

STAT: Bursa Atatürk
HAKEM: Bülent Yıldırım
SAAT: 16:00
YAYIN: Lig TV