Konyaspor Son Dakikada Yıkıldı

Spor Toto Süper Lig'de üst üste aldığı yenilgilerle ligin alt sıralarına düşen ve geçen hafta Manisaspor'u yenerek moral bulan Konyaspor, ligin güçlü isimlerinden Kayserispor'u ağırladı

Spor Toto Süper Lig'de üst üste aldığı yenilgilerle ligin alt sıralarına düşen ve geçen hafta Manisaspor'u yenerek moral bulan Konyaspor, ligin güçlü isimlerinden Kayserispor'u ağırladı. Çekişmeli ve bol pozisyonlu geçen maçı Kayserispor, 89. dakikada bulduğu golle galip bitirmeyi başardı.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Konyaspor maçının zor bir maç olacağını bildiklerini belirterek, "Saha, oyun için gerçekten çok güzeldi. Ancak sahada yavaş oynadık. Rakip bu açığımızı kullandı. Temposuz oynadık bu nedenle çok pozisyona giremedik. 1. Devrenin ardından bunu değiştirmeye çalıştık. Oyunumuzu daha iyi hale getirdik. Sonuçta gol atan takım kazanacaktı ve biz attık ve kazandık. Takım olarak hedefimiz doğrultusunda devam ediyoruz.
Ligdeki 34 hafta boyunca iyi bir futbol oynamak istiyoruz" dedi.
Kayserisporlu Ali Bilgin ise disiplin açısından iyi bir oyun sergilediklerini ancak kalite açısından istedikleri oyunu sergileyemediklerini dile getirerek, aldıkları 3 puanın sevindirici olduğunu ve diğer maçlarda da böyle devam etmek istediklerini dile getirdi.
Konyasporlu Erdal, maça iyi başladıklarını ve disiplinli bir oyun oynadıklarını ifade ederek, "İyi oynadık ama yine şanssızlık duran toptan gol yedik. Bence maçın hakkı en azından beraberlikti. Son dakikada yediğimiz gol bize pahalıya mal oldu. Kısmet değilmiş" şeklinde konuştu.

DOĞAN: "SALİSELİK UYUMA MAÇI KAYBETTİRDİ"
Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise geçen hafta aldıkları galibiyetin üzerine bu maçtan alacakları 3 puanın kendileri için çok iyi bir moral olacağını vurgulayarak, "Ancak olmadı. Aslında zoru başarıyoruz ama basit şeylerden gol yiyip mağlup oluyoruz. Takımımın oyunundan memnunum. Ancak rakip bulduğu pozisyonda gol atıyor ve kazanıyor. 1 saliselik uykunun bedeli bizim için 0 puan oldu. Pozisyona girerek kaçıran ancak mağlup olanda biziz. Demek ki bu konuda bir eksikliğimiz var. Biz de maçta ölü
toplar kullandık ama muvaffak olamadık. Maçın hakkı en kötü beraberlikti. Ama kaybettik. Artık bu maçı unutmak ve diğer maçlara hazırlanmak zorundayız. 90 dakika iyi oynarsın, 1 salise uyursun ve gol olur. Bizde ölü top kullandık ama son dokunuşları yapamadık. Hem alan savunması hem adam adama markaj yaptık ama maçın süresi uzadıkça konsantreler bozuluyor" şeklinde konuştu.