Denizlispor'un Alacaklarına 3 Temlik Daha

Bank Asya 1. Lig'de namağlup liderliğini sürdüren Denizlispor'un alacaklarına 3 temlik daha gelirken, yönetim ekonomik krize rağmen kulüp personeline bayram öncesi maaş ödemesi yaptı.

Bank Asya 1. Lig'de liderliğini sürdüren ve Pazar günü deplasmanda Samsunspor ile zorlu bir maça çıkacak olan Denizlispor'da, geçen hafta 800 bin TL ödeme yapan yönetim, bayram öncesi kulüp personeline de bir maaş ödemesi yaptı. Geçen yıl Denizlispor'da forma giydikten sonra bu sezon Antalyaspor'a transfer olan Erkan Sekman'ın yanı sıra, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nün Atatürk Stadı'nın 70 bin TL kirası ile bir inşaat firmasının alacaklarına karşılık Yeşil-siyahlıların alacaklarına temlik koydurduğu
öğrenildi.
Yaşanan sıkıntılara rağmen hem futbolculara hem de personele ödeme yapmak için tüm fedakarlıkları gösterdiklerini belirten Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, "Tüm olumsuzluklara rağmen yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Biz Denizlispor için varız ama Denizli nerede?" dedi. Denizlispor'un tekrar Süper Lige çıkması için çalıştıklarını ifade eden Mehmet Özsoy, "Denizlispor Süper ligde olması gereken bir takım. Başta ekonomik kriz olmak üzere yaşadığımız sıkıntılar bu yolda bizi zora sıkıyor. Buna
rağmen yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Bu başarıyı sürdürmemizin tek yolu herkesin kulübe destek çıkmasından geçer" diye konuştu.
Öte yandan ligin 12. haftasında Samsunspor'la karşılaşacak olan Denizlispor, Galatasaray kupa maçının ardından çalışmalarını sürdürdüğü İstanbul'dan bugün Samsun'a gitti. Sakatlıkları süren Fatih ve Güray dışında eksik futbolcusu bulunmayan Yeşil-siyahlı ekip, yarın yapacağı son antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayacak. Denizlispor, bu sezon deplasmanda oynadığı 6 maçın 5'ini kazanırken, sadece Adanaspor deplasmanında berabere kaldı.