Bucaspor'da Hedef 3 Puan

Bucaspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında kendi sahasında oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor.

Uzun süredir maç kazanamama hasretine hafta içi Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı Yeni Malatyaspor galibiyeti ile son veren Bucaspor, Ankaragücü maçına final gözüyle bakıyor. Orhan Ak'ın geçtiğimiz gün yapılan antrenmanda sakatlanması ise Teknik Direktör Samet Aybaba'yı endişelendiriyor. Tecrübeli oyuncunun tedavisi için İstanbul'a gittiği belirtilirken sakatlığının ağır olmadığı kaydedildi.
Öte yandan uzun bir süredir ülkesinde tedavisine devam eden ve geçtiğimiz günlerde takıma katılan Manucho'nun Ankaragücü ile oynanacak olan maçın kadrosuna alındığı öğrenildi. Takım kaptanı olan İbrahim Dağaşan'ın ise bu hafta dinlendirileceği ve maç kadrosuna alınmayacağı bildirildi.
Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, yarın saat 14.30'da Alsancak Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmanın büyük önem taşıdığına dikkat çekerken, "İzmir'in Süper Lig'deki tek temsilcisi olan Bucaspor'muzu bu kritik maçta desteklemeleri için tüm futbolseverleri maça davet ediyoruz. Biz takımımıza ve teknik heyetimize güveniyor ve galibiyet bekliyoruz. Taraftarlarımızı, desteğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, takımımızı maçın sonuna kadar sabırla, desteklemelerini istiyoruz" diye konuştu.
(FS-BÇ-BÇ-S)