Boluspor Yönetimi Ziyaretlerini Sürdürüyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da Başkan Emin Semercioğlu ve yönetim kurulu Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Köroğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin İka'yı makamında ziyaret etti.

Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu ve yöneticiler ilk önce Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti. Emin Semercioğlu tarafından Alaaddin Yılmaz'a Boluspor forması hediye edildi. Belediye Başkanı Yılmaz Boluspor formasını giydikten sonra yaptığı kısa konuşmada, "Boluspor hepimizin değeri. Ben elimden geldiği kadar Boluspor'un daha iyi olması için elimden geleni yaptım ve yapmaya devam edeceğim. Önemli olan içerdeki birlik beraberlik. Bu sağlandığı sürece Boluspor ilelebet ayakları üzerinde
duracaktır" dedi.
Boluspor Kulübü Başkanı Emin Semercioğlu da, "Boluspor'a verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkürü borç bilirim. Birlik beraberlik içinde kenetlenerek camiamızı daha ileriye götürmek için uğraşmalıyız" diye konuştu.
Boluspor yönetimi daha sonra Köroğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin İka'yı ziyaret etti. Başhekim İka'ya da Boluspor forması giydirildi. İka, "Boluspor'a sağlık ekibi anlamında elimizde ne geliyorsa yardım etmek isteriz. Bizden talebiniz olursa her zaman göreve hazırız" dedi.