Sağlam'a Mudanyalılardan Sevgi Seli

Bursaspor'un başarılı teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ve futbolculardan Sercan ile İbrahim, Mudanya'da vatandaşlar ve öğrencilerle buluştu.

Ertuğrul Sağlam ve futbolcular, Mudanya Belediyesi, Kent, Konseyi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursasporlular Derneği tarafından Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde düzenlenen söyleşiye katıldı. Salona gelirken büyük sevgi gösterisiyle ile karşılaşan Sağlam'a, özürlü Oktay Karaş sıkı sıkı sarılıp sevgisini gösterdi. Çiçeklerle karşılanan Sağlam duygulandı.
Sağlam, Sercan ve İbrahim bilhassa öğrencilerden gelen sorular karşısında terledi. Sercan, "Avrupa'da hangi takımda oynamak istersin" sorusuna "Real Madrid" cevabını verirken, Sağlam ve İbrahim, bu yıl elde ettikleri şampiyonlukta herkesin üstüne düşen görevi fedakarca yaptığını, Şampiyonlar Ligi'nde tecrübe kazandıklarını ve önümüzdeki yıl bu kulvarda daha da başarılı olacaklarını kaydetti.
Sağlam, öğrencilerden sporcu olma arzularının eğitimlerini engellememesini istedi. Sohbet sonunda Kaymakam Adem Öztürk, Sağlam ve futbolculara plaket verirken, başarılı teknik adam, kendisine Bursaspor forması hediye etti. Sağlam, daha sonra Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri'ndeki yemeğe katıldı.