Real Madrid 5 golle bir üst tura çıktı

İspanya Kral Kupası'nda Real Madrid ilk maçta 0-0 berabere kaldığı zayıf rakibi Real Murcia'yı rövanş maçında 5-1 yenerek bir üst tura çıkmayı başardı.

İspanya Kral Kupası'nda Real Madrid 0-0 biten ilk maçın rövanşında Real Murcia'yı 5-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

İlk yarıya ev sahibi Real Madrid hızlı başladı. 4'üncü dakikada Granero attığı golle Real Madrid'i 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra da atak oynamaya devam eden Madrid, ilk yarının son dakikasında farkı 2'ye çıkarttı. 45'inci dakikada Higuain'in attığı golle durum 2-0 oldu. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Skor avantajını yakalayan Real Madrid ikinci yarıda tempoyu biraz düşürdü. 75'inci dakikada sahneye Ronaldo çıktı. Ronaldo'nun attığı golle durum 3-0 oldu. 80'inci dakikada Arbeloa kırmızı kart gördü ve Real Madrid 10 kişi kaldı. 82'de kazanılan penaltı vuruşunu Pedro gole çevirdi ve durum 3-1 oldu. 85'te bu sefer Real Madrid penaltı kazandı. Benzema'nın attığı golle fark tekrar 3'e çıktı:4-1. 89'da Xabi Alonso perdeyi kapatan golü attı ve Real Madrid maçı 5-1 kazandı.