Jose Mourinho'dan hakeme sert sözler

İspanya Kral Kupası'nda Real Madrid'in 5-1'lik Murcia galibiyeti sonrası R.Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho maçın hakemi hakkında sert açıklamalarda bulundu.

İspanya Kral Kupası’nda Real Murcia’yla karşılaşan Real Madrid, sahadan 5-1’lik farklı bir galibiyetle ayrıldı. Maç sırasında hakem Luis Paradas Romero tarafından kırmızı kartla tribüne gönderilen Jose Mourinho, maç sonrası ağır bir tepki gösterdi.

Hakemin performansını değerlendirmek istemediğini belirten Portekizli teknik adam, “Olayla ilgili hakemin yazacağı raporu bekliyorum. Onun performansını değerlendirecek değilim. Bu işi yapması gereken insanlar var” dedi.

Romero’nun yönettiği maçlara bakıldığında bazı sonuçlar çıkarılabileceğini belirten Mourinho, “Hakemin istatistiklerine bakarsanız ne kadar iyi olduğunu görürsünüz. 50’den az karşılaşmada görev almasına rağmen 250’den fazla sarı kart ve 13-14 kırmızı kart göstermiş bir hakemden bahsediyoruz burada.Zaragoza – Mallorca maçında 10 sarı ve 2 kırmızı kart göstererek rekor kırmıştı” diye konuştu.