Joachim Löw Almanya Milli Takımı kadorsunu açıkladı

Almanya Milli takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, İsveç ile oynanacak olan hazırlık maçının kadrosunu açıkladı

Almanya Milli takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, İsveç ile oynanacak olan hazırlık maçının kadrosunu açıkladı. 17 Kasım'da oynanacak olan karşılaşmaya Real Madrid'de başarılı bir performans sergileyen Mesut Özil milli takım kadrosunda yer almadı.

Bayern Münih ve Alman Milli Takım kaptanı Philip Lahm, Thomas Müller, Tim Wiese, Miroslav Klose, Holger Badstuber de İsveç karşısında forma giymeyecek. Almanya'nın oynadığı son iki maçta sakatlığı sebebiyle görev yapamayan Bastian Schwensteiger ise İskandinavya kafilesine dahil edildi.

Borussia Dortmund'dan Mario Goetze ve Mats Hummels, Mainz'den Andre Schuerrle ile Lewis Holtby de kadroya çağrılan genç futbolcular olarak dikkat çekti.

İşte Almanya'nın kadrosu:

KALECİLER: Rene Adler (Bayer Leverkusen), Manuel Neuer (Schalke 04)

DEFANS: Mats Hummels (Borussia Dortmund), Per Mertesacker (Werder Bremen), Andreas Beck (Hoffenheim), Jerome Boateng (Manchester City), Sascha Riether (VfL Wolfsburg), Marcel Schmelzer (Borussia Dortmund), Heiko Westermann (Hamburg)

ORTA SAHA: Lewis Holtby (Mainz 05), Sami Khedira (Real Madrid), Toni Kroos (Bayern Munich), Mario Goetze (Borussia Dortmund), Kevin Grosskreutz (Borussia Dortmund), Marko Marin (Werder Bremen), Lukas Podolski (Cologne), Andre Schuerrle (Mainz 05), Bastian Schweinsteiger (Bayern Munich), Christian Traesch (VfB Stuttgart)

FORVET: Mario Gomez (Bayern Munich), Cacau (VfB Stuttgart), Patrick Helmes (Bayer Leverkusen)