Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Beşiktaş'ı konuk ediyor

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk hafta maçında Beşiktaş bugün saat 20.00'de deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Ligi’nde Kasımpaşa ile berabere kalarak taraftarlarını üzen Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a konuk oluyor. Saat 20.00’de başlayacak olan zorlu mücadeleyi hakem İlker Meral yönetecek. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Beşiktaş maçı TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GAZİANTEP CEPHESİ


Ev sahibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Bank Asya 1. Lig’de fırtına gibi esiyor. Geride kalan 11 haftada 5 galibiyet 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Gaziantep ekibi, Spor Toto Süper Lig’e göz kırpıyor.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ


Mersin İdman Yurdu’yla oynadığı play-off maçında aldığı 3-0’lık galibiyetle Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplarda mücadele etme hakkı kazanan Beşiktaş; Trabzonspor, Manisaspor, Konya Torku Şekerspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile bir üst tur mücadelesi verecek.

Gaziantep deplasmanı öncesi Fatih Tekke ve Bernd Schuster arasında gerginlik de su yüzüne çıktı. Sakat oyuncuların çokluğuna rağmen tecrübeli golcüyü kadroya almayan Alman teknik adam, Tekke’yi takımında görmek istemediğinin sinyallerini verdi.

TAKIMLARIN KADROLARI


GAZİANTEP B.B

Fırat
Ferit
Ali Sakal
Cihan Can
Kenan
Ahmet
Ramazan
Eren
Onur
Serdar
Abdullah

BEŞİKTAŞ

Cenk
Hilbert
Ersan
İbrahim Toraman
İsmail Köybaşı
Necip
Fink
Onur
Nihat
Quaresma
Bobo

Stat: Kamil Ocak
Saat: 20.00
Hakem: İlker Meral
Yayın: TRT 1