Konya Torku Şekerspor Kupaya Galibiyetle Başladı

Ziraat Kupası B Grubu ilk maçında Manisaspor'u ağırlayan Konya Torku Şekerspor, çekişmeli geçen maçı bulduğu 2 golle kazanarak grup maçlarına galibiyetle başladı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, rakibin çok iyi oynadığını ve kendilerinin vasat bir oyun sergilendiğini belirterek, "Buraya 3-5 önemli oyuncumuzu getirdik. Galatasaray öncesi bu oyuncuları denemek için iyi bir maçtı. Maalesef vasatın üzerine çıkamadık. Rakibimiz de bunu iyi değerlendirdi. Kupa, bizim için ikinci planda. Lig şu an karışık ancak maç maçtır. Ancak şu da var saat 13.00'de maç olmaz. Oyuncularımızı belli bir düzeni var. Bugünkü
performans düşüklüğünü de buna bağlıyorum" dedi.
Manisasporlu Recep ise maça başlarken tüm hesapların galibiyet üzerine olduğunu söyleyerek, "Ligde kötü sonuçlar alıyoruz. Buradan alacağımız galibiyet Galatasaray maçı öncesi bize moral olacaktı. Ancak istediğimiz sonucu alamadık. Konya Şeker gerçekten iyi mücadele etti. İlk yarı karşılık veremedik. Biz şanssızdık. Artık önümüzdeki Galatasaray maçına bakacağız" diye konuştu.
Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, kupa maçlarının kendilerini ve oyuncularını tanıtma açısından iyi bir vitrin olduğunu vurgulayarak, "Maçta üstün olan taraf bizdik. Yüzde 100'lük 6-7 pozisyonumuz vardı. Onları da değerlendirseydik maç daha farklı bitebilirdi. Bu maçın bizim için diğer maçlardan farkı yok. Amacımız geçen seneki başarımızın üzerine bir şeyler katmaktı. Bizim için asıl iş Pazar günü oynayacağımız Sakaryaspor maçı" şeklinde konuştu.
Konya Torku Şekersporlu Cafercan ise maçtan galip ayrılmanın kendilerini mutlu ettiğini dile getirerek, "Arkadaşlarımı ve hocalarımı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettik. Süper Lig takımı olmasına rağmen iyi mücadele ettik. Oyuncularımızın farkı burada ortaya çıkıyor. Takım fark etmeden en iyi şekilde mücadele etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Yeşil-beyazlı oyuncu Ömer Ali, kendilerini küçümseyen herkese Konya Torku Şekerspor'un ne olduğunu gösterdiklerini kaydederek, "Bizi küçümseyen her takımı yenebilme gücümüz var. Bugün alt yapıdan 5-6 tane oyuncumuz vardı. Hem takımın hem de alt yapımızın ne kadar iyi olduğunu göstermiş olduk. Bu galibiyet Konya'ya armağan olsun" dedi.