Hasan Şaş Adana'da Hasret Giderdi

Galatasaray ve milli takımın efsanevi isimlerinden Hasan Şaş, yetiştiği Adana Demirspor'u ziyaret ederek mavi-lacivertlilerin antrenmanını izledi, takımın teknik direktörü Soner Tolungüç ile hasret giderdi

Galatasaray ve milli takımın efsanevi isimlerinden Hasan Şaş, yetiştiği Adana Demirspor'u ziyaret ederek mavi-lacivertlilerin antrenmanını izledi, takımın teknik direktörü Soner Tolungüç ile hasret giderdi.
Babası Malik Şaş ile birlikte Adana Demirspor'un tesislerine gelen Hasan Şaş, eski takım arkadaşı olan mavi-lacivertli takımın teknik direktörü Soner Tolungüç ile bir süre sohbet edip hasret giderdi.
Pazar günü oynanacak olan Ofspor maçı hazırlıklarını sürdüren Mavi-lacivertli takımın antrenmanını izleyen Hasan Şaş, her zaman için Adana Demirspor'un yanında olacağını belirterek, "Adana Demirsporumuz'un hak ettiği yere gelmesi 1 ya da 2 ayda olacak şeyler değil. Öncelikle güvenmek ve sabretmek gerekiyor. Adana Adana Demirsporumuz işte hem güvenilecek, hem de sabredilecek hocamızı buldu. Hep birlikte Soner hocamızın yanında olup destek verilmesi gerekiyor. Temel sağlam olursa başarı beraberinde gelir"
dedi.
Adana Demirspor Teknik Direktörü Soner Tolungüç de, "Hasan kardeşimiz Türk futbolunun efsane isimlerindendir. Kendisinin ziyareti bizlerin moral ve motivasyonunu daha da yükseltti. Desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.