Kayserispor'da Galibiyet Sevinci

Spor Toto Süper Ligi'nin 10. haftasında aldığı Kasımpaşa galibiyeti ile 23 puanı bulunan Kayserispor, lider Bursaspor ile arasındaki farkı bire indirdi.

Kayserispor, 4 hafta üst üste aldığı galibiyet ile istikrarlı çıkışını sürdürürken, taraftara Ziraat Türkiye Kupası'ndaki mağlubiyetin üzüntüsünü unutturdu. Kasımpaşa deplasmanında aldığı 3 puanla üzüntüleri unutturan Kayserispor, lider Bursaspor ile arasındaki puan farkını bire indirdi. Takımın zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmasını bildiğini vurgulayan Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, "Zor deplasmandan galibiyet ayrıldığımız için mutluyuz. Karşılaşmanın başında yenik duruma düşmemize
rağmen takımımız sabırlı bir şekilde galibiyeti kovaladı ve zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı bildi" dedi.
Yakalanan galibiyet serisini önümüzdeki haftalarda da sürdürmeyi amaçladıklarını belirten Ortaköylüoğlu, "Şu anda bulunduğumuz konum ligte iyi bir konum fakat bu bizi rehavete sevk etmemeli. Henüz önümüzde çok maç var. Önemli olan ligin sonunu istediğimiz yerde bitirebilmek. Bu nedenle önümüzdeki karşılaşmalarda da aynı ciddiyetle hazırlanmalıyız" diye konuştu.

"KASIMPAŞA DEPLASMANINDA TAKIMA DESTEK VEREN TARAFTARA TEŞEKKÜRLER"
Kasımpaşa deplasmanında kendilerini yalnız bırakmayan taraftara teşekkür eden Ortaköylüoğlu, "İstanbul'daki Kayserililere çok teşekkür etmek istiyorum. Daha önce İstanbul'da yaptığımız karşılaşmalarda taraftar sayımız beklenenin çok altındaydı ancak Kasımpaşa karşılaşmasında gerçekten iyi bir taraftar sayımız vardı. Takımına destek veren taraftarımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
11. hafta kendi sahasında ağırlayacakları Gençlerbirliği karşılaşmasında da 3 puan hedefinde olduklarını ifade eden Ortaköylüoğlu, "Artık ligde kolay maç yok. Ligte her takım her takımdan puan alabilecek güçtü. Bunun için iyi mücadele etmek zorundayız. Gereken mücadeleyi gösterebilirsek, bu karşılaşmadan da 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.