Toulouse Umut Bulut'tan vazgeçmiyor

Fransa'nın Toulouse takımının, Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Umut Bulut için ısrarı sürüyor.

Devre arasında takıma forvet takviye etmeye hazırlanan Trabzonspor, gurbetçi oyuncuları takibe aldı. Bordo mavililerin, Teknik Direktör Şenol Güneş'in uygun görmesi halinde bekleneni veremeyen Umut Bulut için Fransa'nın Toulouse takımıyla tekrar masaya oturması bekleniyor.

Trabzonspor'da Beşiktaş galibiyeti sonrası kötü bulutlar dağıtılırken, yönetim devre arasındaki transfer çalışmaları için şimdiden nabız yoklamaya başladı. Forvet mevkiindeki futbolcuların istikrarsız performansı karşısında çözüm arayışlarına giren bordo - mavililer, yurt dışında özellikle gurbetçi oyuncular üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce de ismi bir çok kez gündeme gelen Deniz Yılmaz'la görüşmelere başlamayı planlayan bordo - mavililerin Bank Asya 1. Ligi'nde de bazı futbolcuları takip ettiği belirtildi.

KARARI ŞENOL GÜNEŞ VERECEK


Bu arada sezon başında Fransa'nın Toulouse takımına transferi Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından engellenen ancak aradan geçen zamanda bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen Umut Bulut'un durumundaki belirsizlikde devam ediyor. Bu futbolcuyu transfer etmekte ısrarlı olan Toulouse takımıyla Şenol Güneş'in izin vermesi durumunda yeniden masaya oturmayı düşünen Trabzonspor, bonservis bedeli olarak da en az 3. 5 milyon euro talep etmeyi planlıyor.

YALISPOR İLE HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK


Öte yandan Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Spor Toto TFF 3. Lig takımlarından Trabzon Yalıspor ile yarın bir hazırlık maçı yapacak. Bu maçta yedek oyunculara şans vermeyi planlayan Güneş'in, Sezer Badur, Zafer Yelen ve Barış Ataş gibi oyunculardan şansı iyi değerlendirmelerini istediği belirtildi.

GÜNEŞ'İN SAKATLIK KORKUSU


Polonyalı futbolcu Glowacki'nin sakatlığının bir türlü geçmemesi nedeniyle sıkıntı yaşayan Şenol Güneş, milli takım kamplarında bulunan Onur, Selçuk, Ceyhun, Yattara ve Teofilo'nun da sakatlanmasından korkuyor. Bu oyunculardan kendilerine dikkat etmelerini isteyen Güneş'in, son günlerde bir çok takımda yaşanan sakatlık olaylarına vurgu yaptığı belirtildi. Güneş, Beşiktaş maçında kırmızı kart gördüğü için milli maç arasının ardından oynanacak Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek olan Teofilo'nun ekstra izin talebini ise geri çevirdi.