Mesut mu Nuri mi?

Bu akşam oynanacak olan 2012 Avrupa Şampiyonası'nda Almanya-Türkiye maçında gözler Almanya forması giyen Mesut Özil ile Türkiye için ter dökecek olan Nuri Şahin'de olacak.

2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri (A) Grubu'ndaki üçüncü maçına çıkacak olan A Milli Takımımız Berlin Olimpiyat Stadı'nda Almanya ile karşılaşıyor.

Bu akşam oynanacak olan maçta gözler Almanya Milli takımı için ter dökecek olan Türk asıllı oyuncu Mesut Özil ile Türk Milli takımı forması ile mücadele edecek olan Nuri Şahin'in gösterecekleri performanslar tüm otoriteler tarafından merakla bekleniliyor. 

Almanya'nın başkenti  Berlin'deki Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Howard Webb yönetecek. NTV'den naklen yayınlanacak maçta Webb'in yardımcılıklarını Michael Mullarkey ve Peter Kirkup yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Andre Marriner. Türkiye'nin mücadele ettiği (A) Grubu'ndaki günün diğer maçları Kazakistan-Belçika ve Avusturya-Azerbaycan arasında oynanacak maçlar ile devam edilecek.