Galatasaray, A2 Takımı İle Yaptığı Hazırlık Maçını 3-1 Kazandı

Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bu sabah A2 takımıyla yaptığı antrenman maçıyla Ankaragücü karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak olan Galatasaray, hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı futbolcular, teknik ekip Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca Pujol ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 9.30'da Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda bir araya geldi. Galatasaray, günü A2 takımı ile yaptığı hazırlık karşılaşmasıyla tamamladı. Sarı-kırmızlılar A2 Takım karşısına Ufuk Ceylan, Emiliano Insua, Ali Turan, Çağlar Birinci, Ahmet Kesim, Ayhan Akman, Mustafa
Sarp, Barış Özbek, Aydın Yılmaz, Serdar Özkan ve Musa Çağıran 11'i ile çıktı. Uzun süren sakatlığının ardından Mehmet Batdal ikinci yarıda oyuna dahil olurken, Musa Çağıran ikinci devrede A2 takımında görev yaptı.
A2 Takım ise A Takım karşısına Aykut Erçetin, Berk Neziroğluları, Sinan Osmanoğlu, Semih Oğuz, Emrah Yollu, Cumhur Yılmaztürk, Uğur Ayhan, Mertan Caner Öztürk, Caner Öztel, Cem Sultan ve Bilal Özhan 11'i ile çıktı.
Galatasaray A Takımı karşılaşmayı 3-1 kazanırken golleri Aydın Yılmaz, Ahmet Kesim ve Barış Özbek kaydetti. A2 Takımın tek golü ise Semih Oğuz'dan geldi.
Milan Baros, Juan Pablo Pino ve Elano Blumer antrenörler yönetiminde özel çalışma yaptılar. Gökhan Zan fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Lucas Neill'in tedavisine devam edildi. Antrenman sonrasında futbolcular grip aşısı oldular.
Galatasaray, çalışmalarına iki günlük iznin ardından 11 Ekim Pazartesi akşamı saat 18.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla devam edecek.