Samet Aybaba, Resmen Bucaspor'da

Bucaspor yönetimi, Bülent Uygun'un Eskişehirspor'a gitmesinin ardından, Teknik Direktör Samet Aybaba ile kesin olarak anlaşmaya vardığını açıkladı.

Bucaspor Yönetim Kurulu'nun verdiği yetkiyle Başkan Şeref Üstündağ ve Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, dün geceki toplantının ardından Samet Aybaba ile İzmir'de bir araya geldi. Swiss Otel'de gece 02.00'ye kadar süren görüşme sonunda tarafların 1 artı 1 yıllığına prensipte anlaşmaya vardığı bildirildi. Bugün öğleden sonra imza atması beklenen Aybaba'nın yardımcılarından birinin Recep Çetin olmasına kesin gözüyle bakılırken, biri Bucaspor'un içinden olacak diğer iki isim henüz belli olmadı.
Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, görüştükleri diğer teknik adamların da çok değerli isimler olduğunu vurgulayarak, "Ancak sayın Aybaba'nın yapımıza daha uygun bir olacağını düşünerek kararımızı verdik. Maddi anlamda büyük fedakarlık yapan Aybaba ile birlikte Bucaspor çok daha iyi yerlere ulaşacaktır. Kendisinin altyapıya verdiği önem de kararımızda etkili oldu" diye konuştu.
Aybaba bugün imza atması halinde saat 17.00'deki antrenmana takımın başında çıkacak.