Nuri Şahin: Kendimi Hem Türk Hem Alman Gibi Hissettiğim İçin Bu Maçın Özel Bir Anlamı Var

Futbol yaşantısını Almanya'da sürdüren A Milli Takım oyuncularından Nuri Şahin, "Kendimi hem Türk hem de Alman gibi hissettiğim için bu maçın özel bir anlamı var" dedi.

A Milli Takım oyuncularından Nuri Şahin, Almanya Milli Takım oyuncusu Jerome Boateng ile birlikte Nike firmasının, "Zero Intolerance" (Sıfır Hoşgörüsüzlük) adlı kampanyasının özel koleksiyon tanıtım toplantısında bir araya geldi. Nuri Şahin, 8 Ekim'de (yarın) oynanacak Almanya-Türkiye maçıyla ilgili düşüncelerini de aktardı. Nur Şahin, karşılaşma öncesi ilginç açıklamalarda bulunarak, "Ben bu maçı kendi sahamızda oynar gibi oynayacağımızdan eminim. Kendimi hem Alman hem de Türk olarak hissettiğimden
dolayı benim için bu maçın çok özel bir anlamı var. Güçlü bir takımımız var ve maça kesinlikle yüksek bir motivasyonla çıkacağız" dedi.
Boateng ile birlikte başlattıkları kampanyayla ilgili de konuşan Borussia Dortmun'lu yıldız, temeli spora dayanan bir kampanyanın başarılı olacağına yürekten inandığını vurgulayarak, "Gençlerin dikkatini böyle bir kampanya ile bu konuya çekmek çok başarılı sonuçlar doğuracaktır" dedi.
(ERS-ERS-S)