Kerem Gönlüm, Sinan Güler Ve Ender Arslan, Minik Öğrencilerle Buluştu

Efes Pilsen'in milli basketbolcuları Kerem Gönlüm, Ender Arslan ve Sinan Güler, bugün yapılan bir etkinlikte Avrupa Koleji öğrencileri ve minik basketbolcular ile bir araya geldi.

Avrupa Koleji'nin kış spor okulunun açılışına katılan milli oyuncular, öğrencilerle ve okulun minik basketbol takımı oyuncularıyla buluşurken, imza almak isteyen öğrenciler, yoğun ilgi nedeniyle zor anlar yaşadı. Öğrencilerle fotoğraf çektiren ve imza dağıtan basketbolcular, minik oyuncularla da potaya atış yaptı.
Öğrencilerin yoğun ilgisinden kurtulduktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan milli oyuncular Efes Pilsen olarak çok iyi transferler yaptıkları ve takıma katılan yabancılar ile birlikte bu sezon şampiyonluğun en büyük adayları oldukları konusunda birleştiler. Özellikle Dünya Şampiyonası'ndaki başarının ardında talkım olarak Avrupa'da kupa almak istediklerini de dile getirdiler.
Dünya Şampiyonası sırasında cezası biten ve 1 yıl aradan sonra tekrar basketbola dönen Kerem Gönlüm, basketbol salonlarına dönmenin kendisi açısından mutluluk verici olduğunu belirterek, "Basketbola tekrar dönmek mutluluk verici bir olay. Özellikle Dünya Şampiyonası'nda ortaya koyduğum performans ve aldığımız derece beni daha da mutlu etti. Aynı başarıyı kulüp bazında da tekrarlayıp Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz" dedi.
Daha sonra konferans salonuna geçen Kerem Gönlüm, Ender Arslan ve Sinan Güler, basketbol yorumcusu Nejat Sayman ile birlikte katıldıkları söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtladılar.
Bu arada panele katılması beklenen Cenk Akyol sabah antrenmanında geçirdiği sakatlıktan dolayı hastanede tedavi olduğu için yerini alamadı.