Hidayet Türkoğlu 'Koca Kafa' Oldu

Dünyanın en çok izlenen spor organizasyonlarının başında gelen NBA'de (Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi), yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala, medyada yer alan bir reklam filmi izleyenlerden büyük beğeni topluyor

Dünyanın en çok izlenen spor organizasyonlarının başında gelen NBA'de (Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi), yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala, medyada yer alan bir reklam filmi izleyenlerden büyük beğeni topluyor.
26 Ekim'deki sezon açılışıyla basketbol severlerin hasretine son vermeye hazırlanan NBA yönetimi yaptığı bir reklam filmiyle yine adından söz ettirmeyi başardı. Ülkemizde de zaman zaman televizyonlarda yer alan ve büyük ilgi çeken 'koca kafalar' benzeri bir yapımla TV ekranlarında ve internet sitelerinde boy gösteren NBA yıldızları büyük beğeni topluyorlar. NBA'in LeBron James, Dirk Nowiztzki, Pau Gasol, Yao Ming gibi yıldızlarının oynadığı reklam filminde milli yıldız Hidayet Türkoğlu da yer aldı.
Hidayet, reklam filminde Temmuz ayında NBA'de sezon bittikten sonra oyuncuların tatile çıkmasının anlatıldığı bölümde su kayağı yaparken görülüyor.
Reklam filmi Haziran ayında NBA'de sezonun tamamlanmasının ardından basketbolcuların tatile çıkmasıyla başlıyor. Yaz boyunca basketbolcular çeşitli aktivitelerle tatil yaparken anlatılırken, Ağustos ayında antrenmanlar başlıyor. Eylül ayında ise basketbolcular çalışmalarını yoğunlaştırarak hazır hale geliyorlar ve Ekim ayında büyük heyecan başlıyor.
Video gerek NBA'in resmi internet sitesinde gerekse video paylaşım sitelerinde basketbol severlerden büyük ilgi görüyor.