Almanya Milli Takımının yıldız ismi Khedira'dan önemli açıklamalar

Alman Milli Takımı'nda Bastian Schweinsteiger'in yokluğunda ekstra performans göstermek zorunda olacak oyunculardan Sami Khedira Türkiye maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Cuma günü oynanacak Almanya - Türkiye maçı öncesi Almanya Milli Takımı'nın önemli dinamolarından Sami Khedira düzenlenen basın toplantısı ile görüşlerini dile getirdi. Khedira bu basın toplantısında aynı zamanda Real Madrid'den de takım arkadaşı olan Mesut Özil hakkında da konuştu.

Khedira Mesut Özil'in çok olgun ve ayakları yere basan bir oyuncu olduğunu söylerken "Mesut'un ailesi Türk, hem Türk hem Alman özelliklerini birlikte taşıyor. Fakat motivasyonu tamamen Almanya Milli Takımı üzerine" dedi.

Tunus kökenli oyuncu Real Madrid'de hocaları Jose Mourinho'yu ise "Mourinho oyuncularından zeka bekliyor. Şu an Real Madrid sahada herkesin birbirini rahat bir şekilde bulamadığı bir takım ve bu yüzden Mourinho daha disiplinli. Bizden İspanyolca öğrenmemizi talep etmedi ama biz öyle iyi takıma odaklanmışız ki Mesut ile birlikte her gün İspanyolca ders alıyoruz" dedi.

Khedira takımın megastarı Cristiano Ronaldo için ise ilginç bir yorum yaparak; "Ronaldo çok iyi İngilizce konuşuyor. Hiç havalı değil, hatta şöyle söyleyeyim takımın şakacısı" ifadelerini kullandı.