Ve Bilica Konuştu

Fenerbahçe'nin son günlerde tartışılan ismi Fabio Bilica, eşiyle birlikte futbol yaşantısından özel hayatına merak edilen konulara ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Son dönemde tartışmaların odağında olan ve özel hayatının yanı sıra, takımdan ayrılacağı yönünde basında haberler çıkan Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Bilica, eşiyle birlikte iddialara cevap verdi. Fox TV'de yayınlanan Gündem Futbol programına açıklamalarda bulunan Fabio Bilica, öncelikle hakkında basında yer alan iddiaların tamamının yalan olduğunu savunarak, "Eşimi aldattığım ve özel hayatımda sorunlar yaşadığım tamamen yalan. Eşimle çok mutlu bir evliliğimiz var. Şu anda eşim hamile ve bir
çocuk bekliyoruz" dedi. Fenerbahçe'de ayrılacağı iddialarına da değinen Brezilyalı futbolcu, "Ben Fenerbahçe'de çok mutluyum, hiçbir sorunum yok, ayrılmayı da düşünmüyorum" dedi.
Bilica'nın eşi Jackqueline Bilica da eşinin kendisini aldattığı yönünde magazin basınında yer alan haberlere tepki göstererek, "Bilica'nın benimle hiçbir problemi yok, çocuklarıyla çok ilgili. Zaten şu an hamileyim, Fabio hep benimle birlikte. Her şey yolunda devam ediyor" diye konuştu.
Fenerbahçe'deki geleceklerini de yorumlayan Jackqueline, "Fabio, Fenerbahçe'de olmaktan çok mutlu. Bu tür iddialar nereden çıkıyor anlamıyorum. Burada mutluyuz, her şey yolunda" dedi.