Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Ankara Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Yeşiltepe Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Kaplan yönetiminde çalışan sarı kırmızılı takımda kırmızı kart cezalısı Güven Gürsoy çalışmalara katılmadı. Öte yandan hafif sakatlıkları bulunan Okan ve Talat ise takımdan ayrı çalıştı. Bu iki futbolcuların Ankara Demirspor karşılaşmasında forma giymelerinin zor olduğu öğrenildi.
Öte yandan Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Kaplan, Ankara Demirspor maçı hazırlıklarıyla ilgili bilgiler verdi. Kaplan, "İlk çalışmamızı yaptık. 3 gün içinde yoğun bir çalışma içerisine girip, Ankara Demirspor maçına gideceğiz. Sahaya çıkan 11 oyuncu elinden geleni yapacaktır. İnşallah istediğimiz sonuçla döneceğiz. Eksiklerimiz var ama sonuçta Malatyaspor'da bulunan her oyuncu o takımın oyuncusu ve görev verildiğinde her arkadaşımız sahada elinden geleni yapacaktır" dedi.
Takımın forvet oyuncusu Burak Serçe ise, sezona kötü bir başlangıç yaptıklarını ifade ederek, "Sezona kötü başladık ama bu kötü gidişata dur diyeceğiz. Önümüzdeki Ankara Demirspor maçından puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.
(FD-EYB-EYB-S)