Mevlüt Erdinç: Niang 30 golü geçer

Paris Saint-Germain'in golcüsü Mevlüt Erdinç'ten Fenerbahçe'nin iki yıldızı Mamadou Niang ve Issiar Dia'dan övgü ile söz etti.

Son dönemde ortaya koyduğu performansla A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink'in gözüne girmeyi başaran Paris Saint-Germain'in golcüsü Mevlüt Erdinç, Fransa'dan tanıdığı Fenerbahçe'nin iki yıldız futbolcusu Mamadou Niang ve Issiar Dia'yı anlattı.

A Milli Takım'ın Almanya ile yapacağı maç için Berlin'e giden golcü oyuncu, Habertürk'e verdiği demeçte, "Mamadou Niang ile karşılıklı çok maç yaptık. Hayranlıkla izlediğim bir futbolcu. Türkiye'de gol krallığını kimseye bırakmaz. Avrupa'nın sayılı forvetlerinden biri olduğunu söyleyebilirim. Şu ana kadar attığı goller benim için hiç sürpriz olmadı. Bu sezon Türkiye'de 30 golü geçer" dedi.

Sözlerine Issiar Dia ile devam eden genç oyuncu, "Dia kendisini yeni göstermeye başladı. Geçen sene Nancy formasıyla harika bir sene geçirdi ve akabinde Fenerbahçe'ye transfer oldu. İlerleyen yıllarda Avrupa'da adından sık sık söz edilecek. Adam eksilterek kaleye dikine gidebiliyor. Sarı lacivertliler Fransa'nın en iyi kanat oyuncularından birisini aldı" şeklinde konuştu.