Real Madrid sahasında Deportivo'ya gol yağdırdı: 6-1

İspanya La Liga'nın 6. haftasının kapanış karşılaşmasında, Mesut Özil'in yıldızlaştığı karşılaşmada, Real Madrid sahasında Deportivo ile karşı karşıya geldi.

İspanya La Liga'nın 6. haftasında Real Madrid sahasında Deportivo'yu 6-1'lik skorla mağlup etti.

Santiago Barnebau Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri 4. ve 89. dakikalarda Cristiano Ronaldo, 24. dakikada Mesut Özil, 34. dakikada Angel Di Maria, 53. dakikada Gonzalo Higuain ve 60. dakikada Ze Castro kendi kalesine kaydetti. Konuk ekip Deportivo'nun tek golünü ise maçın 78. dakikasında Juan Rodriguez kaydetti.

Bu sonucun ardından Real Madrid puanını 14'e yükselterek 3. sıraya yükselirken, Deportivo ise 3 puanda kalarak 20. sıraya geriledi. İspanya La Liga'nın 7. haftasında Real Madrid deplasmanda Malaga ile karşı karşıya gelirken, Deportivo ise sahasında Osasuna ile mücadele edecek.

MESUT ÖZİL'DEN BİR GOL, BİR ASİST


Real Madrid'in Werder Bremen'den transfer ettiği Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil, bu karşılaşmadaki performansı ile göz kamaştırdı. Mücadelenin 4. dakikasında sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda, Ronaldo'nun kafa ile attığı gole asisti yapan oyuncu Mesut Özil oldu. Karşılaşmanın 24. dakikasında ise top ile ceza sahasına giren Mesut Özil, topu soluna çekti ve yerden uzak köşeye düzgün bir vuruş yaparak Real Madrid'i 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu gol ile Mesut Özil Real Madrid forması altındaki ilk golüne imza atmış oldu.