Karabükspor'un Stadı Bakıma Aldı

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, 2010-2011 futbol sezonunda ilk 7 haftada istedikleri hedefleri tutturduklarını söyledi.

Kardemir Karabükspor'un maçlarını oynadığı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nun bozulan zeminin düzeltilmesi için çalışmalara başladı.
Stadyum zemininde yapılan çalışmalarından yaklaşık 100 bin TL'ye mal olacağını ve bunu da kulüp olarak kendilerinin yaptığını söyleyen Metin Yılmaz, "Stadyum her ne kadar bizim uhdemizde olmasa da seyredilecek maçlarımızın seyir zevkini yükseltmek için gerek tribün inşaatında gerekse zeminle ilgili yapılabilecek her türlü iyileştirmelerde elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam ediyoruz.
Stadyumdaki zeminin düzenlenmesi ile ilgili maraton tribünü çalışmaları nedeniyle gece ve gündüz çalışmalarından dolayı fotosentez sıkıntısı nedeniyle zemin hat safhada kötüleşmişti. Hatta kimileri de burayı patates tarlasına benzetmişti. Bunun için biz geçen hafta yaptığımız açıklamada Galatasaray maçının ardından çalışmalara başlayacağımızı ve tedbirlerimizi alacağımızı bildirmiştik. Cumartesi gününden itibaren zemin çalışmalarına başladık. Yaklaşık maliyeti 100 bin TL'yi bulan çalışmaların semeresinin
hemen alamasak da kış ayını iyi geçireceğimize inanıyoruz" dedi.

"HEDEFLERİMİZİ TUTTURDUK"
"Lige nasıl başladığımız ve nasıl gittiğimiz önemli değil, 34 haftayı nasıl bitireceğimiz önemli" diyen Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, "Hedef olarak belirttiğimiz ilk 10 içerisinde bitirmenin gayreti içerisinde olacağız. İçeride 3 puan, dışarıda ise minimum 1 puan parolamızı geçen sene olduğu gibi bu senede devam ettiriyoruz. Ancak burası Süper Lig baktığınız zaman. İçerde 3, dışarıda bir puan olduğundan ortalama 7 haftada 14 puan yapar ve biz şuan 13 puandayız. Bu hesabı da bugün hemen hemen
tutturmuş durumdayız. Süper Lig'de alınan bir puan 3 puan, 3 puanın da 6 puan değerinde olduğunu hepimiz biliyoruz. Karabükspor hedeflediğimiz ölçüde gidiyor. İlk haftanın planlamasını yaptığımızda en zorlu haftalar dediğimiz 7, 8, 9 ve 10.'uncu haftaların içersinde iyi puanlarla çıkabilmenin hedeflerini yapıyoruz şuan. İlk 7 haftada kaybettiğimiz 2 maç ve bir beraberlik için şuan iç çekiyoruz. Önümüzdeki 3 haftalık periyodu en iyi şekilde bitirdiğimiz zaman bu ligde çok daha farklı hayallerin ve
düşüncelerin içersine bu futbol takımı bizi sokacaktır. 7 haftalık periyodun içersinde gösterilen performans ile taraftarımızın da hedefleri büyüdü. Bu performansla birlikte Kardemir Karabükspor hedeflediği ilk 10 içersinde olacağına inanıyorum" diye konuştu.

"BURSA'YA İLKİ YAŞATMAK İSTİYORUZ
Bursaspor'a ilki tattırmak istediklerini ifade eden Metin Yılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Geçen senenin şampiyonu olan ve şuan ligde namağlup olan bir takım. Geçen sene olduğu gibi bu senede ilkleri gerçekleştirmek istiyoruz. Takım yarın akşam saat 17.00'de Bursaspor maçının hazırlıklarına başlayacak. İnşallah orada iyi bir oyunla istediğimiz puan veya puanlar alarak dönmenin hesabındayız. Bu hafta idmanlarımızı Galatasaray'ın galibiyet sevincini yaşayarak, önümüzdeki haftada Bursaspor'dan alınacak puanların sevinci ile sürdürmek istiyoruz"
Yılmaz, yapımı devam eden 11 haftalık bir gecikmenin yaşandığı maraton tribünün ise Eskişehir maçına hazır olmasını ve seyirciye açılmasını beklediklerini de sözlerine ekledi.