Adanaspor-denizlispor Maçının Ardından

Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Adana deplasmanına 3 puan almaya geldiklerini ancak Adanaspor'un çok iyi maç çıkardığını bu nedenle 1 puana razı olduklarını söyledi.

Hamzaoğlu, Adanaspor ile Adana'da oynadıkları ve 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı basın toplantısında maça çok iyi hazırlandıklarını ancak karşılarında çok iyi Adanaspor çıktığını kaydetti. Hamzaoğlu, Adana deplasmanına 3 puan için geldiklerini ancak özellikle ilk yarıda Adanaspor'un çok iyi futbol oynadığını belirterek, "Adana çok iyi bir futbol ortaya koydu. Bu nedenle 1 puana razı olduk. Ben Adanaspor'un iyi oynayacağını tahmin ediyordum ama bu kadar iyi oynayacağını tahmin etmiyordum. 2
puan kaybettik ancak 1 puan aldığımız için seviniyoruz" dedi.
Denizlisporlu futbolcu Okan Koç ise ilk yarıda Adanaspor'un çok iyi oynadığını ancak ikinci yarıda oyunu dengelediklerini ancak istedikleri golü bulamadıklarını ifade etti.
Denizlisporlu futbolcu Can Erdem de Adana deplasmanından 3 puan alamadıkları için üzgün olduklarını ancak 1 puan alarak döndüklerini, son dakika da 3 puanı kaçırdıklarını anlattı.
Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın ise Adanaspor'un ne kadar iyi bir takım olduğunu gösterdiğini, Denizlispor'un büyütüldüğü kadar bir takım olmadığını vurgulayarak, "Biz maça çok iyi başladık. Oyuncularımız sahada yapılması gereken her şeyi yaptı. Vurduk vurduk ama Denizlispor'u yıkamadık. Maçta gol atamadığınız zaman 3 puan alamıyorsunuz. Bizim 3 haftadır bir çıkışımız vardı. Bunu 3 puan alarak taçlandırmak istiyorduk ama olmadı. Ancak oynanan oyundan çok memnunum" diye konuştu
Adanasporlu futbolcu Metin Tuğlu ise çok iyi futbol oynadıklarını belirterek, "Bu futbolun hedefi kesinlikle ilk 6 olamaz. Biz direkt çıkmak istiyoruz. Böyle futbol oyamaya devam edersek bunu da başaracağız" dedi.
Son dakikadaki kurtarışı ile takımın mağlup olmaktan kurtaran Adanaspor kalecisi Tolgahan Acar ise çok iyi futbol oynadıklarını ancak kazanamadıklarını ifade ederek, "Böyle oynamaya devam edersek istediğimiz yere geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.