'Emre Saatli Bomba Gibi...'

NTV Spor ekranlarında Fenerbahçe Gençlerbirliği maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, 'Emre çok iyi oynuyor fakat saatli bomba gibi her an atılabilir' dedi.

Ntv Spor ekranlarında yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında Fenerbahçe Gençlerbirliği maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay maçın teknik analizini yaptılar.

Dilmen Fenerbahçe'nin sıkıntılarını ve Gençlerbirliği karşısında Fenerbahçe'nin yardımlaşma konusunda başarılı olmasından dolayı rakibi karşısında başarılı olduğunu söyledi. Aykut Kocaman ile Alex arasında yaşanan problemlerin çözüldüğünü söyleyen Dilmen böyle bi problemin artık olmadığını dile getirdi. Fenerbahçe'nin hücum hattında yardımlaşmadan bahseden efsanevi futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen Barcelona takımı ve İnter takımı hucüm hattındaki yardımlaşmalarından örnekler vererek Fenerbahçe'nin de yaptığını söyledi. Fenerbahçe'nin orta alanında bir Ernst'e ihtiyacı olduğunu söyleyen Dilmen. Fenerbahçe artı ve eksik yanlarını anlattı.

Aykut Kocaman'ın kadro dışı bıraktığı Christian ve Bilica'ya değerlendiren Rıdvan Dilmen, Christian olmadığı zaman Fenerbahçe'nin rahat kazandığını dile getirdi.  İnter takımının Snijder ve Eto'o nun ataklarını değerlendiren Dilmen, Alex ve Niang'ın da bu şekilde yardımlaşmlar gerektiğini belirtti.

Kadro Kalitesinde değinen Dilmen, Fenerbahçe'nin kadro kalitesinin çok iyi olmadığını kadro dışı bıraktığı oyuncuları ilerleyen haftalarda tekrar ilk 11'e sürdüğünde Aykut Hoca'nın büyük yanlış yapacağını dile getirdi.