Beşiktaş, Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Ara Vermeden Başladı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan idmana takım halinde ısınma koşularıyla başlayan Siyah-beyazlılarda, Mersin İdman Yurdu maçında görev yapan oyuncular koşuların ardından idmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise önce pas çalışması daha sonra dar alan çalışmaları yaptılar. Antrenman yarım sahada yapılan taktik ve şut çalışmaları ile sona erdi.
İdmana tedavileri devam eden Ekrem Dağ, Cenk Gönen ve Tomas Sivok katılmazken, Quaresma, Nobre, Ferrari ve Mehmet Aurelio takımdan ayrı koşu ve kuvvetlendirme çalışmaları yaptılar.
Siyah-beyazlılar, Sivasspor maçının hazırlıklarını 30 Ekim Cumartesi günü (yarın) basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

SAKAT FUTBOLCULARIN DURUMU
Bu arada, kulüp doktoru Devrim Urgun sakatlığı devam eden futbolcuların son durumuyla ilgili bilgi verdi.
Dün akşam İstanbul'a gelen ve bugünkü idmanda takımdan ayrı olarak koşu yapan Quaresma'nın durumunun çekilecek MR sonrasında netleşeceğini belirten Doktor Devrim Urgun, tedavisi süren Ekrem Dağ'ın 1 haftaya daha ihtiyacı olduğunu söyledi.
Ferrari ve Aurelio'nun tedavi sürecinin iyi gittiğini ifade eden Urgun, Ferrari'nin koşulara, Aurelio'nun ise koşu ve kuvvetlendirme çalışmalarına başladığını belirtti. Nobre'nin şimdilik koşularla yetindiğini sözlerine ekleyen Devrim Urgun, tecrübeli forvetin durumuna göre yükleme çalışmalarına başlanacağını ifade etti.
Cenk Gönen'in 2 günlük tedavinin ardından Pazartesi günü takıma katılacağının müjdesini veren Urgun, Tomas Sivok'un ise Salı günü İstanbul'da olacağını ve kontrollerin ardından tedavisine devam edileceğini açıkladı.
(ERS-ERS-S)